Merke

Husqvarna Automower 450X Nera

En robotgressklipper som gir deg en perfekt klipp 24/7 på plener opptil 5000 m². Fra intelligent unngåelse av objekter til pålitelig drift uansett vær med mindre hjulspor og jevn ytelse, navigerer den enkelt hvert hjørne. Selv rengjøring er enkelt med en vannslange. Lag flere arbeidsområder med ulike innstillinger og avgrensede soner fra smarttelefonen din for personlig sonestyring med Automower® Zone Control. Oppnå presisjonsklipping med virtuelle grenser via Automower® Connect-appen og Husqvarna EPOS™ Plug-in sett, tilgjengelig som valgfritt tilbehør

44 799,20
  • Pris eks. mva. pr. stk.
  • Lagerbeholdning: 1

Beregn frakt

Kabelfri installasjon tilgjengelig
Automower® NERA-serien, som er kompatibel med det intelligente Husqvarna EPOS™ Plug-in-settet, gir deg friheten til fullstendig tilpassbart plenvedlikehold, ved å skape virtuelle grenser gjennom satellittbasert teknologi, i stedet for fysiske ledninger.
Automower® Zone Control
Lag både arbeidsområder og midlertidige oppholdssoner i Automower® Connect-appen, uten å endre installasjonen. Gir deg mer kontroll for å definere forskjellige arbeidsområder på plenen din og bruke forskjellige tidsplaner og klippehøyder på hver enkelt. Eller for å hindre robotklipperen i å klippe i områder ved å lage oppholdssoner.
Gjenkjenning og unngåelse av objekter
Innebygd teknologi hjelper klipperen med å oppdage og unngå gjenstander, noe som reduserer risikoen for uplanlagte stopp
Automower® Connect
Nyt bekvemmeligheten av fullstendig kontroll fra smarttelefonen din med Husqvarna Automower® Connect-appen
GPS-assistert navigasjon
Det innebygde GPS-systemet lager et kart over hagen, inkludert plasseringen av begrensningskabel og guidekabel. Husqvarna Automower® registrerer deretter hvilke deler av hagen som er klippet, og justerer klippemønsteret i forhold til dette. Dette sikrer optimal dekning av plenen og et utmerket klipperesultat.
Enestående samhandling
Alle Automower- modeller utstyrt med Automower® Connect er kompatible med både Amazon Alexa og Google Home. Det betyr at du kan gi en stemmekommando til smarthøyttaleren din og Automower® vil adlyde. Du kan utføre de vanligste kommandoene som start, stopp, parker, og du kan be om statusoppdateringer fra gressklipperen.
Smarte tilkoblinger med IFTTT
Integrer Automower® enda mer i ditt smarte hjem ved å bruke den i IFTTT-applikasjoner. Koble til en av våre smarte tilkoblinger i Automower® Connect-appen, eller lag din egen rutine med IFTTT. Kanskje du vil at klipperen skal parkere når barna kommer hjem fra skolen eller når værmeldingen viser kraftig regn? IFTTT ("If This, Then That") er gratis og enkel å bruke.
GPS-tyveribeskyttelse
Produkter utstyrt med GPS-sporing begynner umiddelbart å spore klipperens GPS-posisjon og sender varsler til enheten din via Automower Connect®-appen. Minimerer risikoen for tyveri og gir deg beskjed om hvor klipperen er til enhver tid.
Frostsensor
Klipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen
Værtimer
Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.
Punktklipping
Spesialmodus for rask klipping av et begrenset område med høyere gress. Dette er spesielt nyttig for områder der det f.eks. står hagemøbler, når møblene er fjernet. Plasser gressklipperen på ønsket sted, og velg Punktklipping-modus. Gressklipperen klipper i små spiraler, og fortsetter deretter i automatisk modus.
TargetHeight-funksjon for forbedret plenkvalitet
For forbedret plenkvalitet senkes klippehøyden automatisk fra maks til definert høyde over en periode på 10 dager
Spiralklipping
Automatisk unksjonalitet for å jevne ut gresshøydeforskjeller. Klippedisken oppdager om klipperen går inn i området med høyere gress og bytter klippeteknologi til systematisk spiral mønster.
Profiler
Gjør livet lettere når du deler en robotklipper på flere steder. Med personlige navn på hver profil og installasjon er det enkelt å bytte mellom ulike oppsett.
Elektrisk høydejustering
Klippehøyden justeres raskt med den elektrisk styrte høydereguleringen som er lett tilgjengelig fra hovedmenyen.
Enkel rengjøring
Du kan vaske utsiden og undersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt.

Enhet Verdi
Bruttovekt 24600 g
Netto vekt 20519 g
Klippehøyde, min.–maks. 20–60 mm
Klippebredde 24 cm
Produktstørrelse, l x b x h 75 x 54 x 28 cm
Vekt 15.0 kg
Arealkapasitet per time 210 m²
Maksimal helling ved grenseledning 25 %
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet 50 %
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet 27 °
Middelverdi strømforbruk ved maksimal bruk 5000 m²
Generisk strømkilde Batteri
Arbeidsområde 5000 m² ± 20 %
Kapasitet arbeidsområde 5000 m²
Batterikapasitet 7.5 Ah
Vekt batteripakke 1.1 kg
Batteri type Li-Ion
Batterispenning 18 V
Ladestrøm 7:00 a.m.
Ladesystem Automatisk
Connected digital function set (calc) Autocheck 3 : N/A N/A Husqvarna Service Hub : N/A N/A
Connected digital function set (calc) AMC+ : N/A N/A
Connected digital function set (calc) AMC SmartHome - Alexa Voice integration : N/A N/A
Connected digital function set (calc) Automower® : N/A N/A AMC : N/A N/A
Strømforbruk under klipping 26 W
Typisk ladetid 40 min
Typisk klippetid per lading 195 min