Merke

F82 Agro Cleaner Max 25 liter

Agro cleaner er et kraftig alkalisk rengjørings- og avfettingsmiddel spesielt utviklet for rengjøring av fjøs, kennel og andre husdyrrom. Den fjerner effektivt alle typer smuss som for eksempel fett, vegetabilske og animalske oljer, voks, sot og generell skitt. Middelet er vannbasert og inneholder en
effektiv sammensetning av tensider, som sikrer en grundig rengjøring.

Agro cleaner er spesielt utviklet for bruk i høytrykksvaskemaskiner, men er også velegnet for bruk ved lavtrykksanlegg eller ved manuell vask.
 

1 203,-
  • Pris eks. mva. pr. kanne.
  • Ikke på lager

Beregn frakt

Bruksanvisning

Agro cleaner er spesielt utviklet for bruk i høytrykksvaskemaskiner, men er også velegnet for bruk ved lavtrykksanlegg eller ved manuell vask. Varmt vann vil øke vaskeffekten. Ved håndvask påføres rengjøringsmiddelet ved hjelp av for eksempel børste, mopp eller klut. La rengjøringsmiddelet virke i 10 – 15 minutter før flaten skylles av med rent vann - pass på at rengjøringsmiddelet ikke tørker på overflaten. Før rengjøringen bør rester av fôr, halm og gjødsel fjernes slik at maksimal effekt av rengjøringen oppnås. Vask først tak, så vegger og til slutt gulv.


Inneholder: <5% Ikke-ioniske overflateaktive stoffer, <5% Kationiske overflateaktive stoffer.

Dosering:
Lavtrykksanlegg: 1 del konsentrat + 10-20 deler vann.
Høytrykksanlegg: 1 del konsentrat + 10-30 deler vann

Enhet Verdi
Størrelse 25 liter
pH 11,5 -11,9