Tilbud
Merke

Cejn slangetrommel 911 9,5x13,5mm 14m m/310 koblinger

Varenummer:
 19 911 2161

Med CEJNs slangetrommel får du utmerket ytelse takket være den patenterte designen, som i motsetning til de fleste valser ikke begrenser strømningen. Dette resulterer i bedre verktøyytelse, og sparer både tid og energi. Slangetrommelen er ideell for en trygg arbeidsplass. Sikkerhetsfunksjoner som langsom slangetrommel, slangestyrer, PUR-slange, myk stoppkule som minimerer fallulykker og foldebeskyttelse er bare noen få eksempler på hva som gjør disse slangetrommlene best på markedet. Vindene kan dreies 180 grader slik at føreren kan bevege seg fritt, og den langsomme slangetrommelen gjør det trygt og enkelt å håndtere. Hvis en slange må byttes ut, kan dette enkelt gjøres takket være den smarte designen.

1 690,-
3 166,-
  • Pris eks. mva. pr. stk.
  • Lagerbeholdning: 3

Beregn frakt

Fremtidens høytytende slangetrommel med unike sikkerhetsfunksjoner

Trykkluftslangen er designet for høy ytelse og holdbarhet under langvarig bruk, kraftig slitasje og utfordrende forhold.

 

 

 

CEJN Safety Reel - Teknisk animasjon

 

Sakte rulling for din sikkerhet

Sterke bremser styrer fjærkraften for sikker og langsom rulling.

Enkel å installere veggbrakett

Slangetrommelen installeres på en vegg eller i et tak ved hjelp av monteringsbraketten. Den kan enkelt monteres eller tas ut av braketten uten bruk av verktøy.

Nøyaktig slangekontroll

Slangestyringen sørger for at slangen rulles sikkert inn i huset uten at den blir brettet eller vridd for optimal flyt og beskyttelse.

 

Stopp ball som hindrer deg i å snuble

Den vanlige hardstoppkulen vil rulle bort og risikere å strekke eller falle når den tråkkes på. Den myke stoppkulen på CEJNs slangetrommel vil kollapse for å minimere risikoen for ulykker.

Ubegrenset flyt sparer energi

Smart design sikrer høy flyt med minimalt trykkfall for å spare energi og øke verktøyets ytelse.

Enhet Verdi
ID x OD (mm) 9,5x13,5mm
Serie 911
Lengde 14 m
Forbindelse eSafe 310
Maks. arbeidstrykk 16 bar (232 PSI)